ΑναζήτησηΕπικοινωνίαFacebook

Taygetos Challenge 2016

Νέα ιστοσελίδα, Νέο λογότυπο, Νέα εποχή για τον αγαπημένο ορεινό αγώνα της Δ. Μάνης στην ξεχωριστή Καρδαμύλη.  Ένας τόπος που συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα και ετοιμάζεται να σας φιλοξενήσει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ενώ η φετινή αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις τέλειες προϋποθέσεις ώστε να ζήσουμε ένα καταπληκτικό τριήμερο.

Με την ουσιαστική βοήθεια της εταιρείας Salomon που έχει συνδέσει άμεσα το όνομά της με τον αγώνα και στηρίζει την προσπάθεια από την πρώτη κιόλας χρονιά αλλά και του καταστήματος Runner Store, το οποίο και φέτος προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καρδαμύλη, έχουμε μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουμε για ακόμη μία χρονιά υψηλής ποιότητας παροχές.

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας έτσι όλες τις απαιτήσεις των συμμετεχόντων οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών αποστάσεων. Την  Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς, την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1.120 μέτρα και τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα. Όπως κάθε χρόνο βέβαια η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο μεσημέρι με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα) στο οποίο συμμετέχουν και οι μικροί μας φίλοι.

Η Marathon διαδρομή ανοίγει για ακόμη μία χρονιά το Ελληνικό Πρωτάθλημα Skyrunning το οποίο όπως κάθε χρόνο αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον και να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες..

Στη διαδρομή Marathon θα υπάρχουν 6 ηλικιακές κατηγορίες (4 Ανδρών και 2 Γυναικών) Να υπενθυμίσουμε πως για να πάρει ένας αθλητής κατάταξη στον Taygetos Challenge θα πρέπει να έχει τρέξει και στους δύο αγώνες (τον Κάθετο του Σαββάτου και στον Marathon ή τον Experience της Κυριακής).
Στις διαδρομές Experience και Fun θα υπάρχουν 2 κατηγορίες, Ανδρών-Γυναικών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση έχει αναλάβει η Chrono Systems η οποία εγγυάται για την άμεση και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770 και ηλεκτρονικά στην νέα ιστοσελίδα του αγώνα www.taygetoschallenge.com όπου θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε διαδρομή, τους κανονισμούς, τους σταθμούς ανεφοδιασμού, ενημέρωση για τα  καταλύματα της περιοχής και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία.

Η οργανωτική ομάδα

Ταΰγετος Challenge 2016