ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Οι αθλητές που δεν συμμορφώνονται / ανταποκρίνονται στους κανονισμούς και στις υποδείξεις της διοργάνωσης κινδυνεύουν με αποκλεισμό
2. ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΟΧΩΝ BIB NUMBER 2.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ 3.ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ (ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ) 4. ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 5.ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
3. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Οι διαδρομές αγώνων δύναται να τροποποιηθούν
4. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ
5. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
6. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ : ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.
7. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΘΛΗΤΩΝ / ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥΣ

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από τους διοργανωτές και χορηγούς μέσα σε νόμιμα πλαίσια, το όνομα μου, η φωτογραφία μου και βίντεο που θα ληφθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς. Οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν την παρούσα δήλωση για κάθε νομική χρήση που θα κριθεί απαραίτητο. Δηλώνω πως έχω διαβάσει προσεκτικά το παρόν έγγραφο, την προκήρυξη και τους όρους του αγώνα.