Γιάννης Αβραμέας, Υπεύθυνος Διοργάνωσης: O Γιάννης μαζί με το Σταύρο Κανελλέα συνέλαβαν την ιδέα του Taygetos Challenge. Ο Γιάννης είναι υπεύθυνος για την υλοποίησή του αγώνα. Είναι συνοδός βουνού, δρομέας, ποδηλάτης και ασχολείται επίσης με τη φωτογραφία δρόμου, τηλ. επικοινωνίας 6975785887.

 

 

 

Νίκος Κωστόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής: Ο Νίκος είναι Team Manager στην επαγγελματική ομάδα ορεινού τρεξίματος της La Sportiva, έχει υπάρξει μέλος της εθνικής ομάδας ορειβατικού σκι και πρωταθλητής Ελλάδος στο ορειβατικό σκι και είναι αυτός που έχει κάνει το σχεδιασμό των διαδρομών του αγώνα.

 

 

 

Βαγγέλης Νικολάου, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Γραμματείας: Ο Βαγγέλης έχει σπουδάσει γραφιστική στη Βακαλό, έχει διατελέσει υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο Υπουργείο Πολιτισμού και διατηρεί πλέον εκθεσιακό χώρο τέχνης στην Καλαμάτα.

 

 

 

Σοφία Φιλέα, Υπεύθυνη Χορηγιών: Η Σοφία έχει σπουδάσει Διεθνολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έχει προϋπηρεσία σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας και στις εταιρικές πωλήσεις. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί εργαστήριο ζωγραφικής στη Στούπα Δυτ. Μάνης, τηλ. επικοινωνίας: 6940541541.